Website op maat

2 min read
website op maat

Als bedrijf wil je natuurlijk een goede website en een mooi webdesign, dat begrijpen wij als geen ander. Een goede website kan een bedrijf maken of breken. Daarom gaan wij Convident, altijd uitvoerig in gesprek met een nieuwe klant. Dit gesprek noemen we het kennismaking gesprek. Hierin bespreken we wat de website moet kunnen, wat zijn de wensen van de klant en welke speciale functionaliteiten willen ze in deze website hebben? 

Wanneer dit gesprek geweest is gaan we met ons team gelijk aan de gang. Brainstormen is hier een belangrijk onderdeel van. Samen zetten we punten op papier die wij denken dat belangrijk is om de website zo goed mogelijk te laten functioneren voor de desbetreffende partij. Daarnaast doen we altijd een concurrentieanalyse. Wat doen de concurrenten van de klant en hoe ziet de website van hun eruit? 

Wanneer we al deze punten uitgewerkt hebben gaan we opnieuw in gesprek met de klant. Dit noemen wij zelf het Kick-Off gesprek. Hier gaan we diep op de materie in en zorgen we ervoor dat we de klant alvast een aantal voorbeelden kunnen laten zien. Na het bespreken van deze punten en het meenemen van de aanpassingen van de klant beginnen we met het schrijven van de code. 

Wanneer de website uitgewerkt is en het meeste werk van de front-end developers gedaan is bespreken wij met de klant de laatste punten. 

  1. Welke content mag niet verloren gaan van de oude website
  2. Welke pagina’s moeten er worden toegevoegd en welke moeten worden verwijdert?
  3. Hoe stellen we de meta-keys en descriptions zo goed mogelijk in?
  4. Hoe zorgen we ervoor dat de website in de grote zoekmachines goed gevonden gaat worden?

Zo zijn er veel punten die we bepreken met de klant. Een nieuwe website die goed werkt is natuurlijk erg prettig, maar wanneer er geen bezoekers op de website terecht komen schiet je er als bedrijf niets mee op. Daarom denkt Convident altijd van A tot Z mee met de klant om een prettige samenwerking op te zetten en deze langdurig vast te houden. Webdesign 

Hosting

Naast het bouwen van mooie websites die prachtig zijn vormgegeven bieden we ook altijd de optie om de hosting bij ons te doen. Dit heeft als voordeel dat een klant (bij problemen aan de website) ons altijd kan bereiken en wij problemen gelijk van hen overnemen. Zodoende kunnen wij garanderen dat de website altijd live is en naar behoren werkt.