Website laten maken
Website

Website laten maken

Mijn frisse start met een eigen webwinkel

Zelf ben ik nogal handig in het maken van juweeltjes. Ik hou er dan ook van om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Dit is dan ook ideaal wanneer ik deze juwelen wil maken. Helaas heb ik minder kaas gegeten van de technische kant, meer bepaald van de commerciële kant. Zo ben ik dus helemaal niet thuis in het maken van een website om mijn producten op te promoten. Hiervoor heb ik dus hulp ingeroepen. Na wat zoekwerk kwam ik terecht bij deze website. Mijn ervaring hiermee kan je hieronder doornemen.

Website of webwinkel laten makenMijn ervaring met dit bedrijf

Ikzelf was zeer tevreden met dit bedrijf. Toen ik contact opnam met de medewerkers van dit bedrijf, kreeg ik snel een eerlijk en professioneel advies. Zo kwam ik snel te weten dat mijn huidig ontwerp van een website niet zou aanslaan. Ik heb dan ook snel een nieuw advies aangevraagd, zodat ik kon weten wat dan wel een goed ontwerp was. Ze hebben me zeer snel verder geholpen hiermee. Omdat de prijzen meevielen, besloot ik om er mij aan te wagen. Ik heb mijn website laten maken door dit bedrijf. Nu na zoveel tijd verder merk ik dat het begint te renderen. Ik krijg meer bekendheid en ik verkoop nu ook veel meer van mijn producten. Met andere woorden, het was de (redelijke) investering meer dan waard en voor mij was het een echte topper!

Meer informatie gewenst?

Wil je nu zelf net als ik een website laten maken door dit bedrijf? Neem dan zeker een kijkje op hun website, namelijk op https://jgwebmarketing.nl/diensten/website-laten-maken . Daar kan je alvast al meer informatie terugvinden over wat ze doen en dergelijke. Of doe gewoon zoals mij en neem contact op met de beheerders van de website. Zo ben ik veel wijzer geworden en heb ik uiteindelijk de juiste keuze gemaakt!