Wat zijn de voordelen van het Umbraco CMS?

2 min read

Wanneer je een webshop of website wilt maken, dan kan je verschillende content management systemen hiervoor gebruiken. Er zijn verschillende CMS die allemaal zijn ontworpen om een goede website in elkaar te zetten. Echter zijn alle systemen net wat anders als elkaar, waardoor elk systeem zijn eigen voor- en nadelen heeft. Het is dan ook belangrijk om een CMS te zoeken die goed bij jou en jouw bedrijf past. In dit artikel neem ik je mee in de voordelen van een Umbraco CMS.

Gebruiksvriendelijkheid

Een van de grootste voordelen van het Umbraco CMS is dat het een enorm gebruiksvriendelijke CMS is. Wanneer je de beheerder bent van een website, wil je natuurlijk dat het niet al te moeilijk is om content te plaatsen en om nieuwe pagina’s aan te maken. Het Umbraco systeem is eenvoudig te gebruiken voor zowel ervaren als onervaren websitebeheerders.

Veiligheid

Naast dat het Umbraco CMS gebruiksvriendelijk is, is het ook nog een erg veilige CMS. Als website eigenaar wil je natuurlijk dat je website goed beveiligd is en niet gehackt kan worden. Het Umbraco CMS is gemaakt met behulp van speciale Microsoft technologie. Deze speciale software wordt dan ook regelmatig geüpdatet zodat de software goed beveiligd blijft.

Snelheid

Een traag CMS kan heel hinderlijk zijn omdat je hierdoor niet het werk kan doen zoals je wilt. Gelukkig is de Umbraco CMS een van de snelste CMS op de markt. Hierdoor weet je zeker dat jouw processen goed en snel kunnen verlopen.

Wil je ok een website op het Umbraco CMS? Dan is het handig om een kijkje te nemen op orange-juice.nl. Dit marketingbureau kan jouw helpen met een goede website op maat op het goede Umbraco CMS.