Waarom is online zichtbaar zijn belangrijk?

1 min read

Internetmarketing is belangrijk omdat het aansluit bij de manier waarop consumenten aankoopbeslissingen nemen. Uit onderzoek van analisten zoals Gartner blijkt dat steeds meer consumenten sociale media en onderzoek op mobiel internet gebruiken om voorafgaand product- en prijsonderzoek te doen alvorens definitieve beslissingen te nemen. Met internetmarketing kunt u relaties opbouwen met klanten en prospects door middel van regelmatige, goedkope gepersonaliseerde communicatie, die de verschuiving van massamarketing weerspiegelt.

Gemak van internetmarketing

Met internetmarketing bent u de klok rond open voor zaken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over winkelopeningstijden of overuren voor personeel. Het aanbieden van uw producten op internet is ook handig voor klanten. Ze kunnen op elk moment door uw online winkel bladeren en bestellingen plaatsen wanneer het hen uitkomt. Axeldeboer.nl is een partij die dit allemaal voor u uit kan voeren, zodat u dit uit kan besteden en niks zelf hoeft te doen.

Bereik van internet

Door op internet te adverteren, kunt u afstandsbarrières overwinnen. U kunt goederen in elk deel van het land verkopen zonder lokale verkooppunten op te zetten, waardoor uw doelmarkt wordt vergroot. U kunt ook een exportbedrijf opbouwen zonder een netwerk van distributeurs in verschillende landen te openen.

Als u echter internationaal wilt verkopen, moet u lokalisatiediensten gebruiken om ervoor te zorgen dat uw producten geschikt zijn voor lokale markten en voldoen aan de lokale bedrijfsvoorschriften. Lokalisatiediensten omvatten vertaling en productaanpassing om lokale marktverschillen weer te geven.