Unieke tips voor een kerstpakket

2 min read

Een kerstpakket verzinnen is voor een werkgever ieder jaar weer een moeilijk onderwerp. Hoeveel geld ga je hier aan besteden en wat ga je precies geven? Je wilt ieder jaar natuurlijk het liefst weer origineel zijn maar op een geven moment raken de ideeën wel een beetje op en heb je geen keuze meer over. Wij begrijpen dat probleem en gaan jou dan ook helpen om dit jaar een goede keus te maken bij het bepalen van een pakket.

Goed doel steunen


Probeer eens een kerspakket te koppelen aan een goed doel! Als jij als bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandeel hebt staan, dan is dit natuurlijk een zeer mooie oplossing. Nadeel hiervan is dat niet iedere werknemer het ermee eens kan zijn, maar als dat zo zou zijn, dan zijn deze misschien ook niet het juiste personeel voor jullie bedrijf.

Optie om zelf samen te stellen


Als het standaard originele kerstpakket niet aansluit bij wat jou werknemers verwachten, dan kun je deze ook persoonlijk samenstellen voor iedere aparte werknemer. Jij weet natuurlijk als geen ander wat iemand leuk zou vinden om te krijgen en met die informatie kun je voor de mensen een uniek pakket samen stellen waarvan je bijna zeker weet dat ze heel blij zijn.

Bestel op tijd


Wat vaak door bedrijven vergeten wordt is dat deze periode voor iedereen natuurlijk ontzettend druk is. Als je dan ook niet tijdig je kerstpakketten besteld, heb je best kans dat deze niet op tijd binnen gaan zijn voor de kerstperiode. Het laatste wat je wilt is dat je dalijk voor heel kantoor een kerstpakket hebt samengesteld of hebt gekocht en deze komen pas na het nieuwjaar binnen. Daar sta je natuurlijk flink voor schut mee en wil je te allen tijde voorkomen!