Op zoek naar een nieuwe functie CDD analist? Zoek contact met een detacheerder

2 min read
CDD

Als je een expert bent in het vinden van manieren om klanten van bedrijven beter te leren kennen, dan heb je ongetwijfeld goede perspectieven op de arbeidsmarkt. Dit geldt zeker wanneer als je er ook nog eens in weet te slagen om bijvoorbeeld de financiële behoeften en de gewenste acties van deze klanten goed in kaart te brengen. Er zijn zonder twijfel genoeg bedrijven die staan te springen om mensen met deze kwaliteiten. Je zou wat dit betreft kunnen zoeken naar vacatures voor de functie van CDD analist. De afkorting CDD heeft voluit Customer Due Dilligence, een term die voor jou uiteraard weinig aan de verbeelding overlaat. Mocht er in jouw woonomgeving toch geen zeer geschikte vacature beschikbaar zijn, dan kun je het ’t best eens proberen via een detacheringsbureau. Hieronder lees je waarom je als CDD analist deze stap zou moeten maken.

CDD analist

Voor werknemers biedt detachering deze voordelen

Wanneer je als werknemer en als hopelijk toekomstige CDD analist je aansluit bij een detacheringsbureau, dan ondervindt je daar vroeg of laat de volgende voordelen bij: 

  • De kans dat je via een detacheerder werk vindt is groot, zeker als je je bij een bureau aansluit met goede contacten in de betreffende branche. 
  • Een daadwerkelijke samenwerking met een detacheringsbureau geeft jou veel financiële zekerheid. Je krijgt van dit bureau dan namelijk een contract en dus salaris, zelfs als je even zonder opdrachtgever of opdrachten zit.
  • Door detacheerders worden mensen niet zelden bij verschillende opdrachtgevers geplaatst in relatief korte tijd. Dat vertaalt zich voor jou als werknemer in een uiterst leerzame en afwisselende periode.
  • Je leert snel veel mensen kennen als gedetacheerde. Hiermee vergroot je je netwerk, iets waar je later mogelijk nog voordeel bij hebt.