Ongelukje tijdens het fietsen opgelost door iphone reparatie Purmerend

2 min read
Reparatie

iphone reparatie PurmerendTip: iphone reparatie Purmerend!

Vooral omdat we nu een beetje op leeftijd zijn, stappen we steeds vaker op de fiets omdat we veel vrijetijd hebben. We fietsen door heel het land en zien daarom ook veel. Een gewone fiets is daarvoor te zwaar voor ons, daarom hebben ik en mijn man vorig jaar een elektrische fiets aangeschaft. Zo kun je langer en sneller fietsen zonder dat je snel moe wordt. We hebben nog nooit een ongeluk gehad maar vorige week ging er toch iets kleins mis.

Dacht dat ik wel even op mijn telefoon kon kijken

Toen we aan het fietsen waren in de Veluwe voelde ik iets trillen in mijn broekzak.

Omdat ik wel eens vaker even op mijn telefoon kijk tijdens het fietsen, bijvoorbeeld voor de tijd, dacht ik dat het nu ook wel kon. Het kon inderdaad, maar omdat ik mijn telefoon niet goed vast had ontglipte hij uit mijn hand. Vervolgens viel de telefoon op een betonnen fietspad. We stopten met fietsen en toen ik de telefoon wilde oprapen zag ik dat het scherm volledig stuk was.

Weer een glimmend scherm dankzij dit bedrijf

iphone reparatie Purmerend

Erg balen natuurlijk dat kapotte scherm maar de telefoon moest natuurlijk wel gemaakt worden. Zelf woon ik in Purmerend en daarom wist ik al een geschikte telefoonzaak voor de reparatie van mijn IPhone. Namelijk de winkel jorphone.nl. Hier had ik een jaar geleden ook de camera van mijn oude telefoon laten maken. De zaak was me toen ook al erg goed bevallen dus ik ging er nu weer heen. Toen ik bij de zaak aankwam werd ik gelijk geholpen en werd er verteld dat ik binnen een uurtje terug kon komen. Ik ging daarmee akkoord en kwam, zoals afgesproken, een uur later terug bij dit bedrijf. Toen ik de telefoon kwam ophalen zag ik meteen dat hij weer zoals eerst was. Het scherm glom weer.