Maak je eigen website met behulp van WPhandleiding.nl

2 min read
WPhandleiding.nl

WPhandleiding.nl biedt je de mogelijkheid om je eigen website te maken. Niet met een beperkt of onbekend systeem, maar met WordPress. Eén van de meest gebruikte CMS systemen op dit moment. Zeker wanneer je nieuw bent in de wereld van websites maken, dan kunnen de vele opties aardig overweldigend zijn. Neem WordPress als voorbeeld. Zelf stond ik versteld van de vele mogelijkheden, maar ik wist tegelijk ook niet waar ik moest beginnen. Hoe zet je nou je eigen website op? Nou, dat kan eigenlijk best gemakkelijk met een beetje hulp.

Updates

WPhandleiding.nl biedt je de helpende hand

Omdat ik zelf nog nooit gewerkt had met WordPress, besloot ik om opzoek te gaan naar een stappenplan of iets wat me op gang kon helpen. Er is op internet veel te vinden over WordPress, maar ik kon geen handleiding vinden die het in Jip en Janneke verhaal uitlegde. Dit zou het proces namelijk een stuk makkelijker maken. Daarentegen kwam ik op de website van WPhandleiding.nl. Zij bieden je handleidingen aan die je stap voor stap meenemen. Deze stappen zijn erg goed te volgen, ook voor de beginner. De duidelijke instructies en de afbeeldingen maken het verhaal erg duidelijk. Bovendien kan je gemakkelijk met ze meedoen.

Beginner

Zoals je misschien al kan verwachten heb ik dus een handleiding aangeschaft. Hierbij moet ik wel zeggen dat ik nog geen enkel moment er spijt van heb gehad. Bovendien krijg je zes maanden lang gratis updates op de handleiding. In eerste instantie wist ik niet waarom dat handig was, maar WordPress blijft zich natuurlijk ook continue verbeteren. Om te voorkomen dat je handleiding niet meer klopt, krijg je dus een aangepaste versie. Voor een beginner kan ik je deze handleidingen aanbevelen, maar ook voor diegene met meer ervaring kunnen hier baat bij hebben. Het is daarom ook niet verkeerd om de verschillende handleidingen te bekijken op hun website.