Hoe online marketing jou meer klanten gaat opleveren

2 min read

Ben je toe aan een business boost? Of ben je sinds kort een website gestart? Dan raden we je aan om aan de slag te gaan met online marketing. Hierdoor kan je jouw bedrijf een echte boost geven. Er zijn veel verschillende soorten online marketing diensten. De ene is perfect voor de lange termijn terwijl je met de andere op korte termijn conversies kan verwachten. Uiteraard hangt er ook bij iedere dienst een ander kosten plaatje aan vast. We vertellen je er graag meer over.

Zoekmachine optimalisatie

Als je jouw bedrijf voor de lange termijn wilt helpen door meer omzet te behalen dan is het aan te raden om te starten met SEO ofwel zoekmachine optimalisatie. Door jouw website SEO proof te laten maken kan je hoger in de organische zoekresultaten komen. Hierdoor trek je gratis bezoekers aan en voorzie je jouw business dus op die manier van gratis klanten.

SEA

Onder SEA verstaan we zoekmachine adverteren. In plaats van de gratis bezoekers betaal je voor iedere klik. Dus je bezoekers kosten geld. Het grote voordeel is dat je boven de organische zoekresultaten wordt weergegeven. Dit zorgt ervoor dat de kans groter is dat mensen op jouw linkje klikken en daardoor een conversie plegen. Het grote voordeel is dat je dus ten opzichte van SEO voor de korte termijn gaat en niet lang hoeft te wachten op resultaten.

Social

Dan hebben we nog social adverteren. Je kan ervoor kiezen om te adverteren op een of meerdere social media kanalen. Je kan dan denken aan Facebook, LinkedIn, Instagram en Snapchat en nog veel meer. Hierdoor kan je jouw campagne heel erg visueel maken en kan je kiezen uit videos, afbeeldingen en teksten. Daarnaast kan je targetten op jouw specifieke doelgroep.

Online marketing uitbesteden

Je kan je online marketing uitbesteden aan een online marketing bedrijf. Hierdoor ben je er zeker van dat een expert aan jouw campagne gaat werken.