Goede uren registratie

2 min read

Wanneer u een eigen bedrijf heeft dan is het belangrijk om goed de uren in kaart te brengen van uw eigen medewerkers, maar ook van uzelf. Zo is het belangrijk te kiezen voor een goed urenregistratie software zodat het mogelijk is om snel in te zien hoeveel uren medewerkers besteden aan een specifiek project. Kies bijvoorbeeld voor de software van team leader die verkrijgbaar is via de software vergelijker.nl en een absolute aanrader is. Deze software bied de mogelijkheid om gepresteerde uren automatisch of manueel bij te houden. Maar ook is er een goed overzicht over de prestaties voor een klant of een project. De facturen kunt u eenvoudig bijhouden en versturen via teamleider. Kortom deze urenregistratie software heeft veel functies.

 Proeftijd

Besluit u om van start te gaan met een uren registratie software, dan kan dat eenvoudig. Via de site van de software vergelijker kunt u dus direct de mogelijkheden bekijken en wat de voordelen zijn per software. Kies bijvoorbeeld voor een urenregistratie software van een van de bedrijven waarmee u een gratis proef periode krijgt. Tijdens deze proef periode kunt u uitzoeken of de software goed is geschikt voor uw bedrijf. Ook is het mogelijk om beoordelingen te zien per software van andere gebruikers en van andere ondernemers. Hierdoor is het nog sneller mogelijk om de perfecte software voor uw onderneming te vinden en ermee van start te gaan.

 Romp slomp

Een echte aanrader is de software rompslomp. Deze is zo ontzettend populair omdat het al start vanaf maar liefst 5 euro per maand, en ook is er een proef periode van 30 dagen waar u gebruik van kunt maken. Deze urenregistratie software wordt gezien door veel ondernemers als een van de makkelijkste. Zo is er bijvoorbeeld een timer inbegrepen in de software en is het mogelijk om makkelijk uren en ritten te kunnen bijhouden. Zeker het bekende uurtje factuurtje voor freelancers, kunt u erg handig bijhouden via rompslomp.