Fulfilment uitbesteden: een zorg minder en meer efficiëntie en kwaliteit

2 min read

Heb je er ooit wel eens over gedacht om de fulfilment voor je bedrijf uit te besteden? Het proces van mailpacks ontvangen, opslaan, beheren, inpakken en verzenden kan door de groei en ontwikkeling van je bedrijf steeds ingewikkelder en complexer geworden zijn met verschillende diensten en afdelingen. De gehele fulfilment aan een betrouwbare partner uitbesteden is dan de oplossing. Dbf heeft kennis en mogelijkheden in huis om deze zorg uit handen te nemen.

Alle onderdelen rond een mailing onder 1 dak

Van het verwerken tot het verzenden dbf regelt dit vanuit een centraal punt waar er geen miscommunicatie kan ontstaan tussen verschillende afdelingen. Het printen en mailen gaat vanuit een centraal punt en er wordt gewerkt tegen scherpe porto tarieven wat de fulfilment uitbesteden nog aantrekkelijker maakt.

Fulfilment: uitvoering, maar ook advisering

dbf verzamelt de data rond je mailing en weet hoe je deze effectief in kan zetten om je klantenkring en de loyaliteit aan je merk  te vergroten. Hierdoor kunnen mailings nog effectiever worden ingezet. Onderdeel van de fulfilment bij dbf is dan ook een heldere rapportage met van daaruit een bruikbaar besteladvies. De behandeling van data is bovendien zeer discreet en veilig. Dbf is volledig gecertificeerd volgens de geldende wet- en regelgeving die is vastgelegd in de AVG.

Dbf neemt dus veel werk uit handen door de fulfilment uit te besteden, maar je houdt als opdrachtgever ten allen tijden de regie in handen. Zo ben je meer dan van harte welkom om te zien hoe jouw fulfilment wordt uitgevoerd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.