Eindelijk weer een volle Iphone dankzij Iphone reparatie Arnhem!

2 min read
Dailyphone

Al 2 jaar ben ik in het bezit van de Iphone en ik ben er eerlijk gezegt best blij mee. Toen ik de iphone voor het eerst in mijn handen had wist ik zeker dat het mijn vaste telefoon ging worden. Ik vond het en vind het nog steeds een super telefoon. Maar omdat je 2 jaar in het bezit bent van een telefoon, word het moeilijk om er niks aan te laten markeren. Bij mij mankeerde er wel iets aan namelijk de dock-connector van mijn Iphone. Ik kon de Iphone niet meer opladen.

Oproep op Facebook

Door een oproep op Facebook te zetten kwam ik erachter dat even met een naald in het oplaadstuk gaan wel kon helpen. Zo kwam er bij mij allemaal stof uit vallen maar helaas met geen succes. Ik kon mijn telefoon alsnog niet opladen daarna. Toen wist ik zeker dat de dock-connector stuk was. Hiervoor ging ik naar Iphone reparatie Arnhem, een winkel die dicht in de buurt zit van mijn eigen woonplaats.

Ze hadden m’n telefoon even opgeladen

Bij Iphone reparatie Arnhem werd ik goed geholpen en werd er nog eventjes uitgelegd hoe ik na de reparatie het kapot gaan van de dock-connector kon voorkomen. Ik vond het advies erg duidelijk en het werd ook zeer vriendelijk verteld. Na een uur kon ik mijn Iphone al weer ophalen. Ook had Iphone reparatie Arnhem hem zelf even aan de oplader gelegd. Zo kon ik nog eventjes winkelen terwijl ik ook weer telefonisch bereikbaar was. Ik vond het opladen van de telefoon heel aardig en ik beschouw het als een top service. Ook de prijs viel mij nog mee. Ik kom zeker terug  bij Iphone reparatie Arnhem als er weer iets mankeert aan mijn telefoon.