Een online werkplek creëren

2 min read
online werkplek

Een online werkplek is een geweldig alternatief. Hierdoor kan je op elk moment en op iedere plaats gebruik maken van jouw eigen software. Ze noemen het in de cloud werken. Hierdoor is het mogelijk om overal jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren en hiervoor gebruik te kunnen maken van de software van jouw bedrijf. Vooral bij bedrijven die vaak niet genoeg plaats hebben om alle werknemers hun werk te kunnen doen is dit een handige oplossing.

Via Sirrus is het mogelijk om deze diensten uit te laten voeren. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Microsoft.

Van plan om een online werkplek te maken?

Ons bedrijf is de laatste jaren flink gegroeid. Je kan wel zeggen dat het een beetje uit zijn voegen aan het barsten is. Veel medewerkers zitten nu op kantoor te werken en dan kan het best wel eens echt vol zitten. Daarom was het heel erg fijn om te horen dat wij ook de mogelijkheid kregen om thuis of op een andere plek te gaan werken. Het probleem was alleen dat niet alle software dan te gebruiken waren en hierdoor was het werken op een andere plek dan op het kantoor geen optie.

online werkplek

In de cloud werken is een uitkomst

Vanaf het moment dat er contact is geweest met de experts van Sirrus, is het mogelijk om in de cloud te gaan werken. Letterlijk vertaald is het in de wolken werken. Omdat de software niet meer opgeslagen wordt op de eigen computer, maar via de server, kan je deze overal gaan gebruiken waar internet is. Vooral onze vertegenwoordigers maken hier dankbaar gebruik van. Zij hoeven niet meer naar kantoor te bellen, wanneer zij bij een klant zijn en gegevens nodig hebben. Deze gegevens kunnen zij nu zelf opvragen en bekijken.

online werkplek

Diverse Microsoft 365 pakketten te bestellen

Vaak zijn er speciale IT specialisten aangenomen om problemen, updates en onderhoud aan computers te beheren. Hier kan vele tijd inzitten en dat is soms best wel lastig. Helemaal wanneer er hierdoor andere, belangrijke werkzaamheden blijven liggen. Daarom is het fijn om te weten dat er via de cloud de hulp va Sirrus ingeschakeld kan worden. Deze experts kunnen ervoor zorgen dat dit stukje onderhoud geheel uit handen genomen wordt en hierdoor de IT specialisten zich met andere werkzaamheden bezig kunnen houden. Meer hierover weten, neem dan contact op met dit bedrijf.