Een gaming laptop kopen?

2 min read

Als je graag houdt van gamen dan wil je natuurlijk wel dat de games goed draaien op jouw laptop. Om hier zeker van te zijn is het een aanrader om een speciale gaming laptop te kopen. Het is zelfs mogelijk om deze geheel naar jouw wens samen te stellen, zodat deze helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen.

Specificaties gaming laptop

Als je een gaming laptop wilt kopen dan moet deze aan een aantal belangrijke specificaties voldoen. Het belangrijkste onderdeel is de videokaart. Ben je op zoek naar een instapmodel? De NVIDIA GeForce GTX 1050 is dan een aanrader. Wil je een meer krachtige variant? Dan kan de NVIDIA GeForce GTX 1080 een goede keuze zijn. Ook het geheugen is een belangrijk onderdeel van laptop om te kunnen gamen. Vaak zijn de games grote bestanden waardoor het dus goed is om te kiezen voor een laptop met een groot geheugen. Dit is al helemaal belangrijk als je van plan bent om meerdere games te gebruiken. Tevens is het ook goed om te kijken naar de inch van het beeldscherm. Des te groter het aantal inch is, des te groter het beeldscherm is.

Ook een gaming laptop kopen?

We snappen het als je niet goed weet waar je op moet letten als je een gaming laptop wilt kopen. Gelukkig staan de specialisten van BTO graag voor je klaar en helpen ze je bij het maken van een keuze waar je helemaal achterstaat. Als je dus nog vragen hebt of advies wilt krijgen dan kun je gerust contact opnemen via de mail of telefoon.

Showroom

Wil je eerst met eigen ogen zien wat je kunt verwachten van een nieuwe gaming laptop? Dan is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen in de showroom in IJsselstein. Hier staan de meeste modellen demo-klaar, waardoor je meteen kunt zien wat je kunt verwachten van jouw nieuwe aankoop.