De uitjes die je met je vrienden absoluut moet doen

2 min read

Of het nu Corona crisis is of niet je kan alsnog leuke uitjes gaan pakken met je vrienden. Maar als je liever afwacht tot het normale leven weer kan beginnen is dat ook helemaal goed natuurlijk. Daarom hebben we een aantal leuke uitjes voor jou en al je vrienden op een rijtje gezet. Ben jij klaar om weer samen te rocken? Lees dan snel door.

Tuk Tuk challenge

Wie wilt er niet uitdagend door de stad scheuren om raadsels op te lossen en tegelijkertijd de stad te ontdekken? Ja, we geven toe dat dit misschien iets meer een bedrijvenuitje is maar we kunnen je vertellen dat het ook onder jongeren steeds populairder wordt. Iedereen kent de Tuk Tuk wel van zijn of haar vakantie. Tijd om er nu dus ook in jouw stad doorheen te crossen.

Escape Room

Wist je dat er ook een E-escape room is waar je uit kan ontsnappen? Dat escape rooms mateloos populair zijn wist je natuurlijk wel maar om nu ook digitaal met jouw vrienden te ontsnappen maakt het nog veel leuker. Dus ook, nu iedereen in lockdown zit, kan jij hier wel mee uit de voeten. Misschien is dit wel het uitje wat je echt moet doen om toch nog bij elkaar te zijn!

Paintballen en lasergamen

De mannen kiezen er vaak voor om lekker te knallen op een paintballbaan terwijl de vrouwen liever gaan lasergamen. Dit scheelt een hoop blauwe plekken. Ongeacht wat je nu kiest je vermaakt je wel met veel spanning en strijd. Wie wilt er nu niet winnen van zijn vriendengroep? Tijd om ze dus van die baan te knallen!

Tijd om te gaan

Hopelijk heb je nu ontzettend veel zin om op stap te gaan. Een leuke afsluiter is natuurlijk om nog even lekker de stad in te gaan. Daarom raden we je aan om mooie sneakers aan te trekken op prachtige Magnanni schoenen. Hoe ga jij altijd op stap?