Besteed de hosting van je servers uit!

1 min read
Dedicated servers Amsterdam

Bent u op zoek naar een server die de hosting kan verzorgen voor uw bedrijf? Of host u een game server? Ga dan eens op zoek naar dedicated servers in Amsterdam. Sinds kort ben ik begonnen met het hosten van verschillende games via een dedicated server. Eerst deed ik dat dus via mijn eigen computers, alleen na een tijdje werd er te veel gevraagd en kon ik niks meer met de computers zelf doen. Dit was voor mij een van de voornaamste reden om dit uit te gaan besteden. Ook is het voor mij nu goedkoper dan hoe ik het eerst deed.

Hoe gaat verloopt het proces?

De hosting heb ik geregeld via IDFNV. Dit is een van de aanbieders die deze service en producten leveren. Op de website kan je selecteren wat je van jouw hosting vraagt. Binnen 48 na aanvraag is de server operatief en kan deze ingezet worden voor gebruik. Er zijn verschillende optie waar je uit kunt kiezen, het ligt maar net aan het budget en de eigenschappen die de server nodig heeft.

Voor mij is dit proces soepel verlopen. Ik kreeg de dag nadat ik de servers hosting had aangevraagd al een bevestiging dat het allemaal werkte. Tot zo ver heb ik ook nog geen problemen gehad en raad het iedereen aan.