AIS, wat is dat?

2 min read

Schepen overal ter wereld zijn zo gemaakt dat er geen ongelukken meer kunnen gebeuren. Het is al gevaarlijk genoeg om op zee te varen en dan nog je zorgen maak als klant zijnde dat je schip niet goed aankomt of een verkeerde koers neemt. Met AIS kunt u uw schepen volgen. AIS zorgt ervoor via radiosignalen dat je de juiste positie van het schip kan waarnemen. Wij kunnen u een proefpakket sturen, zodat u kunt zien waarom dit zo handig voor uw bedrijf is.

Geautomatiseerd

AIS is een geautomatiseerd programma die u informeert over locaties van de schepen. Sommige producten moeten via het schip naar een bepaalde bestemming en dan hebben we het niet over vrachtvliegtuigen of de trein. Mensen vergissen zich met AIS dat alleen het bedrijf kan zien waar het vrachtschip mee bezig is, maar je kan ook zo aan je klanten doorgeven hoe lang het gaat duren voordat het bij de klant in de haven aankomt. AIS zorgt ervoor dat je geen kopzorgen hebt en zo kan je je personeel op afstand controleren voor enige fouten die wellicht begaan. Bestel vandaag nog AIS voor al uw vrachtschepen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw vervoersmiddelen. Dit systeem is zo goed dat wellicht iedereen die vrachtschepen gebruikt in hun transport dat ze alles kunnen controleren. Aangezien het signaal op zee beperkt is hoeft u zich geen zorgen te maken dat u niet weet waar het schip zich momenteel bevindt.

Waarom hoeft u zich geen zorgen te maken?

We maken gebruik van satellieten en allerlei anderen apparatuur, zodat u gagarandeerd het signaal op uw systeem ontvangt. Twijfelt u over de echtheid van ons product dan kunt u gratis een demo aanvragen waarbij u het met uw eigen ogen kan zien waarom AIS het systeem is dat uw bedrijf gaat verbeteren.